Til forsiden

Hvad er ACD?

Automobilia Club Denmark er startet i 1992 og er en klub for samlere af automobilia. 

 

Hvad er Automobilia?

Medlemmerne af ACD er alle samlere af Automobilia af en eller anden slags. Automobilia kan være BROCHURER, BØGER, BLADE, PLAKATER, FOTOS, EMBLEMER, VIDEOFILM, CD-ROM BEKLÆDNING og meget meget mere. Det handler således om effekter der har tilknytning til alle former for motordrevne køretøjer. Det kan være f.eks. BILER, LASTBILER, MOTORCYKLER, KNALLERTER og TRAKTORER.

 

Bil brochurer, hvorfor ?

Lige siden de første køretøjer så verden, er der blevet fremstillet brochurer for at støtte salget og informere om dets fortræffeligheder.

Cirka lige så længe har der været samlere af brochurer.

At samle brochurer kendes over hele verden, og nogle samlere har endog meget store samlinger.

Brochurerne er en vigtig del af historien og afspejler ikke kun den teknologiske udvikling, men også mode og livsstil i de forskellige årtier. Enkelte brochurer er kunst i sig selv, og værdsat som sådan.

I disse år ser det ud til at de trykte brochurer forsvinder til fordel for online løsninger. Så når nye brochurer ikke længere kan fås, så er ACD et godt sted at udvide samlingen med "nye" gamle brochurer.

 

Hvorfor skal du være med i ACD ?

Brochure byttemøderne er absolut den bedste grund til at være medlem af ACD, og du er gået glip af noget hvis du ikke har prøvet det. Så kom allerede til næste byttemøde. Der er kun én risiko – du kunne blive bidt af det.

Byttemøderne er en enestående lejlighed til at møde ligesindede og få en god snak netop om vores fælles interesse, og også for at få kontakter der kan hjælpe med at finde det man netop søger. Det er altid sjovere, når man har mødt hinanden personligt. Hvis man ikke har noget at bytte med, kan kontanter ofte anvendes. 

Møderne afholdes to gange årligt og altid en lørdag. Om foråret foregår det på Sjælland og om efteråret i Jylland. 

 

Vores blad 

Som medlem får du to gange årligt medlems-bladet "ACD Brochuren" og heri kan du bl.a. læse om medlemmernes samlinger og deres oplevelser, og der er mulighed for at annoncere gratis. En oplagt mulighed hvis du søger noget specielt eller har noget, du gerne vil sælge eller bytte med. 

 

 

Hvordan foregår et byttemøde?

Oplysninger om næste byttemøde

Se billeder fra tidligere byttemøder

Bliv medlem

Til forsiden